dissabte, 26 de maig del 2007

Del PAM a la COPE

Elevar a la categoria de notícia segons quins comentaris de carrer té els seus perills. Un exemple el tenim a La Vanguardia d’avui: resulta que el cap de llista del PAM, un partit “autòcton” de Matadepera i soci d’ERC/PSC a l’ajuntament, treballa de periodista a la COPE. La notícia en qüestió no traspassa mai la línia vermella, però juga en els terrenys fronterers, furgant en hipotètiques contradiccions, en les crítiques dels mataperencs.

No sembla que tingui cap objectiu inconfessable: aquest Carles Fité és un cas curiós (no acabem de saber si per bé o per mal) i ho expliquem als lectors, perquè partim d’un prejudici implícit. Què coi fa treballant a la COPE un candidat que és soci de govern d’ERC i del PSC? Encara que sigui a Matadepera i en un d'aquests partits municipals que són contenidors d'ideologies diverses sembla que això és una gravíssima contradicció...

Però tranquils, que al final li perdonem la vida al candidat: resulta que Carles Fité és periodista esportiu, encara que sigui a la COPE, i està especialitzat en el Barça. Uuf! Li ha anat d'un pèl.